За Нас

Кои сме ние

BAT CHAVO BG POWER е специализиран сервиз за ремонт и следгаранционно обслужване на луксозни автомобили , с 25 годишен опит в бранша. Нашият автомобилен център използва най-съвременните технологии и оборудване, за да се справи с всички нужди на вашият автомобил.

Нашата цел

Основна ни цел е максимален перфекционизъм в подръжката на вашето возило. Освен общата подръжка, нашият висококвалифициран екип се грижи за превантивните мерки за избягване на неочаквани ремонти, аварии и загубено време. С помощта на постоянно обновяваната диагностична апаратура ние сме готови да предоставим качествени препоръки и решения за вашите автомобилни проблеми. Времето за ремонт е това, което е необходимо, защото знем колко е важно то за Вас.

Квалифицирано обслужване за високия клас автомобили

Сервизът на BAT CHAVO BG POWER предлага широка гама от сервизни услуги и автомобилни ремонти за всички висок клас коли като Lamborghini, Ferrari, Porsche, Maserati, Aston Martin, Rolls Royce, Bentley, Viper, GTR, Mercedes, BMW, Audi както и спортните американски автомобили Chevrolet Camaro и Ford Mustang.

Добавена стойност за нашите клиенти

Освен висококвалифицираното обслужване и най-добрите решения за вашите автомобилни терзания, на ваше разположение са оригинални авточасти на склад, пътна помощ и хотел за гуми, с които са привилегировани единствено нашите клиенти.

Нашите
стандарти

🚗    Безупречно качество

🚗    Прозрачна комуникация

🚗    Техническа експертиза и опит

🚗    Материална база

Нашите
принципи

🚗    Отговорност

🚗    Честност

🚗    Прецизност

🚗    Всеотдайност

Премиум
качество

В света на луксозните автомобили качестовото на частите и на ремонтите е не просто задължение - то е призвание. Затова ние не правим компромиси с качеството и надежността на Вашият автомобил. След всяка ремонтна дейност автомобила минава през опростен тестови процес за да потвърдим изправността и надежността му.